Breaking News

Во Собранието седница за пратенички прашања


Собранието денеска ќе ја одржи 116. седница, на чиј дневен ред се пратеничките прашања.  Според усогласеното, први прашања поставуваат пратениците од опозицијата.


Вообичаено, седниците за пратенички прашања се одржуваат последниот четврток во месецот. фф/бак/Фото: МИА Архива  .


Извор: МИА