Breaking News

Свеченост за прием на нови 150 професионални војници во Армијата


Во касарната „Илинден“ во Скопје денеска ќе се одржи свеченост по повод врачување договори и прием на нови 150 професионални војници во  Армијата на Република Северна Македонија.


На свеченоста ќе присуствува и ќе се обрати министерката за одбрана Славјанка Петровска. хс/мд/Фото: МИА архива   .


Извор: МИА