Breaking News

Прекинато водоснабдување поради дефект на ул. „Методија Андонов Ченто“ скопско Ченто


ЈП Водовод и канализација-Скопје информира дека поради уличен дефект од Ф-125 мм на ул.


„Методија Андонов Ченто“ (до самофорите) во населба Ченто, денеска прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул. М. А. Ченто и населба Сингилиќ со намален притисок.


Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:30 часот до санирање на дефектот.  Фото:МИА архива .

Извор: МИА