Breaking News

мајВорлд Интернешнл (myWorld) го назначи Радован Витошевиќ за главен извршен директор на компанијата


Компанијата мајВорлд Интернешнл АГ (myWorld International AG) со седиште во Грац, Австриа, го назначи Радован Витошевиќ за нов главен извршен директор (CEO).


Радован Витошевиќ на оваа позиција доаѓа од местото главен оперативен директор, позиција која ја извршуваше во изминатите години. Пред тоа беше главен извршен директор за Југоисточна Европа, а долги години ја водеше и мајВролд во Македонија (myWorld).


Компанијата мајВрлд Интернешнл АГ (myWorld International AG), е присутна во повеќе од 50 земји низ светот и нуди мноштво атрактивни придобивки за купувачите, трговците на мало и давателите на услуги.