Работна средба на Стопанската комора со раководството на „Македонија 2025“


Стопанската комора на Северна Македонија денеска ќе реализира работна средба со раководството на „Македонија 2025“ на тема „Големи економски проекти – темели за просперитетна иднина на Македонија“.


 По средбата, која ќе се одржи во просториите на Комората, предвидени се изјави за медиумите од претседателот на Стопанската комора на Северна Македонија Бранко Азески и Мајк Зафировски, еден од основачите на „Македонија 2025“.


мд/аа/Фото: МИА архива  .

Извор: МИА