Breaking News

Изјава на министерот за внатрешни работи Спасовски (во живо)


– Изјава на министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски по посетата на Одделот за воздухопловни единици во седиштето на Хеликоптерската единица за полициски намени во Идризово и средба со раководството на Одделот.


.


Извор: МИА