Breaking News

Граѓански обврзници: Придобивки за граѓаните и економијата, колумна на министерот за финансии Бесими


Следниот месец домашниот пазар на хартии од вредност ќе се збогати со нов инструмент – граѓанските обврзници.


Навистина ме радува фактот што оваа вест во текот на изминатата недела предизвика големо внимание во јавноста, оттаму оваа колумна ја посветив на оваа тема, но и намерите за развој на пазарот на капитал во земјава.


.

Извор: МИА