Breaking News

Ѓорѓиевски: Припор го менува својот изглед, по 30 години освен реконструкција на игралиште ќе се асфалтираат 11.000 м2 улици


Денеска правиме увид на градежни активности овде во Припор каде што практично 30-тина години наназад немаше никакво придвижување, ниту пак градежни активности.


На игралиштето на кое што стоиме сите, на кое што се врши реконструкција 30 години не е народски кажано шајка закована, а сега го модернизираме целосно односно вршиме целосна реконструкција на истото.


.

Извор: МИА