Breaking News

ДПТМ: Претседателските и парламентарните избори 2024 година треба да се одржат на ист датум 


Дебатите и разликите во мислењата во врска со датумите за „Претседателски избори 2024“ и „Парламентарни избори 2024“, кои од неодамна го окупираат јавноста за жал ја одсликува состојбата во која се наоѓа нашата земја.


За жал наместо да ја гледаат големата слика, теснопартиските интереси на поголемите политички партии од владејачкото мнозинство и од опозицијата на крајот ќе не доведе до тоа да народот ќе ја плати најголемата цена.


  .

Извор: МИА