Breaking News

Без вода корисниците од населба Ќерамидница


Поради уличен дефект на улицата „520 бб“, во близина на пешачкиот мост денеска прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од населба Ќерамидница. .


Извор: МИА