Breaking News

Во Гостивар ќе се одржи настан „Ајде да зборуваме за предизвиците и иднината на Северна Македонија “


Во Центар за млади и заедницата – YCC Гостивар денеска ќе се одржи настан – дискусијата „Ајде да зборуваме за предизвиците и иднината на Северна Македонија ” на кој, како што најавија организаторите, ќе присуствува амбасадорката на САД во Скопје Ангела Прајс Агелер.


Пред почетокот на настанот, свои изјави за медиумите ќе дадат амбасадорката на САД во Скопје, Ангела Прајс Агелер и извршниот директор на Здружението за унапредување на демократијата – Демокраси Лаб, господинот Сефер Селими.см/са/