Breaking News

Соопштување на добитникот на наградата „Роман на годината“


Жири-комисијата за наградата „Роман на годината“ денеска на прес-конференција ќе го соопшти името на годинашниот лауреат.


Како што информираат организаторите на настанот, прес-конференцијата ќе се одржи на пладне во кафе-книжарницата „Буква“ во Скопје (позади кино „Култура“). фф/вг/


Фото: МИА Архива

Скопје, 15 март 2023 (МИА)