Breaking News

Без вода дел од Центар


Поради менување на водомер, без вда од 13:50 часот се корисниците дел од на бул. „Митрополит Теодосие Гологанов“, „Атинска“ и „Багдадска“.


Водоснабдувањето ќе биде прекинато до завршување со работните активности, информира ЈП Водовод и каналзиација – Скопје.