Прекин во водоснабдувањето денеска од 10:40 часот имаат дел од жителите од улиците „Франц Лист“ и „Петре Филиповски – Гарката“ во населбата Хиподром.

Како што информира ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, прекинот е пради дефект на огрлица од Ф-80 милиметри на улицата „Фрнц Лист“ 16 во населба Хиподром.


Водоснабдувањето ќе биде прекинато до санирање на дефектот. мд/нд/