Breaking News

8 Март во „Рамстор Мол“ – Центарот на сите нејзини желби


По повод 8ми Март, Рамстор Мол ве поканува да го прославиме Меѓународниот ден на Жената, да ги исполниме сите нејзини желби и да и ја подариме љубовта , почитта и вниманието кои секоја жена ги заслужува секојдневно.


По тој повод, утре на 08.03.2023, Рамстор Мол и Рамсторе маркетот подготвија богата програма за сите посетители пропратена со многу музика и подароци, за најмладите посетители детска работилница на тема 8ми Март, дегустација на пијалоци, чоколадна закуска и многу други изненадувања.


Покрај богатата програма, посетителите на Рамстор Мол и Рамстор Маркетот ќе можат да уживаат во празничниот шопинг со многу попусти и акции на женската колекција на вашите омилени брендови.

Изберете подарок од богатата понуда на „Рамстор Мол“ и Рамстор маркетот, разгалете се себеси, или покажете им љубов и внимание на најзначајните жени во вашиот живот.


Рамстор Мол-Центарот на сите нејзини желби!