Сојуз на средношколци: Оваа трагедија ќе ни биде сурова лекција за претпазливост, емпатија и сплотеност


Апелираме во овој период интензивно да се внимава на менталното здравје, особено во училиштата како исклучително важна средина погодена од овој настан. .


Извор: МИА