Breaking News

Собранието ќе ја започне четвртата седница


Собранието денеска ќе ја започне четвртата седница на која на дневен ред засега е само една точка.


 Пратениците ќе го разгледаат Годишниот извештај за работата на Агенцијата за заштита на личните податоци за 2023 година. ев/мд/  .


Извор: МИА