Прекинато водоснабдување на дел од корисниците на Инџиково


Поради уличен дефект на водоводна цевка Ф 80мм. на улица „2“ бр. 76 (по старо 6) Инџиково денеска прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од Инџиково и хотел Белви. .


Извор: МИА