Breaking News

Посета на млади германски политичари од ЦДУ на Собранието


Пратениците Марија Петрушевска, Бојан Стојаноски и Марија Митева денеска ќе остварат средба со млади германски политичари од ЦДУ.


 Германските политичари ќе се сретнат со македонските политичари во рамки на посетата на Парламентот и на земјава. ев/мд/  .


Извор: МИА