Breaking News

Од денеска времен сообраќаен режим на патот Понов мост – Богданци


Од денеска на делницата од Понов мост до влезот во Богданци ќе има времен режим на сообраќај, информира АМСМ. Времениот сообраќаен режим е поради проширување на делницата. дма/бак/Фото: МИА архива .


Извор: МИА