Breaking News

Искористи ја промотивната понуда од МТЕЛ, избери нов смарт телефон и добиј 50 отсто попуст на претплатата во првите 5 месеци


Некои понуди едноставно не можат да се одминат. За претстојните празници во кои се слави љубовта и виното, МТЕЛ внимателно подготви нова промотивна понуда која ќе Ви пружи уживање во едно поинакво дигитално искуство, телекомуникациски услуги со врвен квалитет и повеќе забава.


Покрај останатите бенефити што редовно ги добиваат претплатниците на МТЕЛ мобилната телефонија, со оваа промотивна понуда добивате 10 отсто попуст на мобилен уред и 50 отсто попуст за првите пет месеци на месечната претплата.


Промотивната понуда важи за сите барања поднесени во периодот од 13 до 19 февруари 2023 година и се однесува на сите постпејд mCONNECT тарифи склучени со договор во траење од 24 месеци. Со оваа понуда може да се подновите со нов смарт телефон избирајќи помеѓу три модели на Xiaomi смарт телефон и еден OnePlus Nord.

Посетете некој од продажните салони на МТЕЛ или отворете www.mtel.mk и креирајте го Вашиот совршен пар од нов мобилен телефон и претплата.