Герасимовски: Со една конфискација секој кој се дрзнал да гради дивоградби ќе се помисли


-Луѓето се дрзнуваат на се.


Со еден добар пример и една конфискација мислам дека секој којшто досега правел дивоградби и се дрзнал да изгради на диво одреден објект мислам дека ќе размисли неколку пати дали да отпочне пак да гради, рече градоначалникот.


  .

Извор: МИА