Breaking News

Европските социјалисти, ПЕС, му честитаа на Филипче за изборот за претседател на СДСМ


Европските социјалисти, ПЕС, му честитаа на Филипче за изборот за претседател на СДСМ


Партијата на европски социјалисти, ПЕС, му честитаа на Венко Филипче за изборот за претседател на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија.


-Честитки до Венко Филипче, новиот лидер на нашата сестринска партија, СДСМ. Со нетрпение ја очекуваме нашата соработка, стои во честитката на ПЕС.

Линк: https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=1088953865927984&id=100044401425075&mibextid=oFDknk&rdid=85Aa0fENFrxMzuMS 


Центар за комуникации со јавноста на СДСМ

Извор: МИА