Еко Партнерс го одбележа европскиот ден на органска храна под мотото „Дојди, види, вкуси“

Здружението на граѓани за екологија, туризам, органско производство и истражувачка дејност „Еко Партнерс“, по четврти пат, ја организираше манифестацијата „Ден на органско производство и форум за еко туризам преку регионални практики“. Во паркот Ѓорче Петров изложуваа повеќе од 40 производители на органска храна, вина и крафт пиво. Жителите на населбата, но и сите Скопјани, уживаа … Continue reading Еко Партнерс го одбележа европскиот ден на органска храна под мотото „Дојди, види, вкуси“