Британскиот амбасадор Лосон на средба со претседателот на Собранието Митрески


Амбасадорот на Обединетото Кралство на Велика Британија и Северна Ирска во земјава Метју Лосон денеска ќе го посети Собранието.


Во законодавниот дом Лосон ќе има средба со претседателот на Собранието Јован Митрески. мд/аа/Фото: МИА архива  .


Извор: МИА