Блокиран патот Градско – Прилеп кај село Дреново во двата правци поради протест


Патот Градско – Прилеп кај село Дреново во 12:30 часот е блокиран во двата правци поради протест, информираа од АМСМ.


 На останатите патни правци низ државата сообраќајот се одвива тековно, без забрани. цр/бак/Фото: МИА архива .


Извор: МИА